This is demo store. No orders will be fulfilled.

Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER

Firmaoplysninger
W1 Menswear ApS
Gammel kongevej 130A
CVR nr: 39461862

Generel information
Så snart en varebestilling er registreret hos os, modtager du en mail med en ordrebekræftelse. Vær dog opmærksom på at dette er ikke det samme som en faktura. Du modtager efterfølgende denne faktura på mail, når dit køb er gennemført og det er denne der er gyldig som din kvittering.
Når vi afsender din vare, sender vi også en mail med link til Postnord, så du kan følge forsendelsen. Bemærk, at det kan tage nogle timer før postnord scanner pakken.
I tilfælde af uoverenstemmelser med vores lager eller prisfejl, og vi imod forventning ikke kan levere din ordre, vil du blive kontaktet på telefon eller mail. Vi forbeholder os retten til at annullere din bestilling/ordre i tilfælde af, at lagerbeholdningen eller prisen var ukorrekt ved bestillingstidspunktet.
Ved bestilling af en større ordre kan du blive kontaktet med henblik på anden fragtbetaling end opgivet. Har du spørgsmål til dette, kontakt os på sales@w1menswear.dk

Returvarer
Fortryder du dit køb, bedes du venligst returnere pakken i samme stand som du fik den ved modtagelsen. Det er vigtigt, at varens originale emballage/æske ikke er ødelagt. Vi forbeholder os retten til at afvise en pakke, hvis varens emballage er ødelagt og ikke kan sælges igen. Husk pris mærket må ikke fjernes.
I pakken bedes du vedlægge faktura, kort forklaring på returnering eller oplysninger om ombytning til anden vare.
Vær opmærksom på at din fortrydelsesfrist er 30 dage, når du handler online. Din fortrydelsesfrist starter først, når du modtager varen. Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis varen er sendt retur inden 30 dage fra modtagelsen.
Hvis du nægter at modtage din vare ved levering, forbeholder vi os ret til at opkræve et gebyr ved eventuelle udgifter, vi måtte have ved returforsendelse af varen.
Ombytning/returnering
Ønsker du at ombytte en vare til en anden størrelse eller en anden vare, skal du blot anvende det vedlagte returlabel og aflevere returpakke på Posthuset eller i Pakkeboksen. W1 Menswear betaler returfragten, når du vælger at ombytte.
Ønsker du at returnere den købte vare og få pengene retur, skal du selv betale for returfragten. Du kan vælge at anvende vedlagte returlabel. Vær opmærksom på, at vi pålægger et gebyr på 50 DKK. Vi kan kun tilbageføre penge til det betalingskort, der blev benyttet ved køb af varen.
Returvarer sendes til:
W1menswear ApS
Gammel Kongevej 130A
1850 Frederiksberg

Udsalg
Det er desværre ikke muligt for os at tilbyde gaveindpakning på udsalgsvarer og nedsatte varer.
Under udsalgsperioder kan der forventes længere leveringstid end normalt og det vil altid være muligt at afhente ordre i den fysiske butik på Gammel Kongevej 130A Frederiksberg C.
Sikkerhed
Alle køb gennem w1mensweare foregår via en krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). W1 har derfor ikke adgang til dine kontooplysninger. Det er kun Nets, der har adgang til dine data. Dine personlige kontaktoplysninger er 100% fortrolige og vil aldrig blive overgivet til andre. Tilmeldingsoplysninger til W1menswear´s nyhedsmail og “Min konto” vil ligeledes kun blive anvendt internt. Disse oplysninger benytter vi ved ordrebehandling og direkte markedsføring af vores produkter.
Af sikkerhedsmæssige årsager kan vi kun tilbageføre penge for en vare til det betalingskort, som også er anvendt ved købet.

Betaling
Vi accepterer følgende kreditkort: Visa, Mastercard and American Express
Beløbet bliver først trukket fra din konto, når varen afgår fra vores lager. Alle priser er i DKK og er inklusiv 25% moms.
Reklamationer
Alle handlede varer er omfattet af dansk købslovgivning, som giver to års reklamationsfrist. Reklamationsretten gælder ikke for varer, som er defekte på grund af slitage eller skader forårsaget af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer, kontakt os hurtigst muligt:
Telefon alle hverdage fra kl. 09:30-17: (+45) 31 40 22 53‬
Mail: sales@w1menswear.dk

Fragt
Ved levering i Danmark tilbyder vi flere måder, hvorpå du kan få leveret din pakke:
Postnord Erhvervslevering (pakken leveres til arbejdspladsen) 39 DKK
Postnord Pakkeshop (du vælger selv udleveringssted og pakken leveres til den valgte Pakkeshop) 39 DKK
Alle pakker sendes med forsikret pakkepost gennem Postnord.
Leveringstiden er normalt 1-2 dage. Ved afsendelse modtager du et Track & Trace-fragtnummer, så du kan spore samt følge din pakke.

Afhentning i vores butik på Frederiksberg: Ved checkout på w1menswear.dk kan du vælge, om du ønsker at afhente dit køb i vores butik. Når købet er klar til afhentning i vores butik, sender vi en SMS på det telefonnummer, du har oplyst. Husk at medbringe din ordrebekræftelsen samt gyldigt ID ved afhentning af din ordre.

Design by Network Media